Prowadzimy:
- szkolenia dla pracowników gastronomii z zakresu technik przyrządzania potraw, sporządzania ciast i deserów oraz wyrobów piekarniczych,
- kompleksowe szkolenia dla osób prywatnych chcących poznać podstawy poruszania się w świecie kuchni,
- szkolenia tematyczne: owoce morza, sałatki, dania mięsne, makarony, zupy, sosy, desery i wypieki itp.
Przygotowujemy:
- do pracy w warunkach wysokiego stresu w zakładach o dużej liczbie konsumentów,
- w zakresie wymagań stawianych przez pracodawców i sposobów autoprezentacji podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
Ponadto:
Kształcimy kadrę pracowniczą w ramach procesu przekwalifikowania z innych branż i zawodów.
Szykujemy profesjonalny catering i przyjęcia dla firm u klienta dla grupy do 30 osób.
Pomagamy w przygotowaniu menu dla gastronomii i przeszkalamy pracowników w implementacji karty dań.